Φωκίδα: Αναζητούν τους καλλιεργητές φυτείας με 700 χασισόδεντρα

Φωκίδα: Αναζητούν τους καλλιεργητές φυτείας με 700 χασισόδεντρα

Η μεγάλη φυτεία βρέθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή με πυκνή βλάστηση δίπλα σε ένα ποτάμι στη θέση «Μύλος Καρίμπαλη» του Τολοφώνα

Φωκίδα: Αναζητούν τους καλλιεργητές φυτείας με 700 χασισόδεντρα
«Χτενίζουν» την Φωκίδα οι άνδρες της Ασφαλείας από την Άμφισσα, για να ανακαλύψουν τα ίχνη των καλλιεργητών της τεράστιας χασισοφυτείας με τα 700 δενδρύλλια που εντοπίστηκε από αέρος χάρη στις περιπολίες που έκανε το ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων.

Η μεγάλη φυτεία, που βρέθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή με πυκνή βλάστηση δίπλα σε ένα ποτάμι στη θέση «Μύλος Καρίμπαλη» του Τολοφώνα, τέθηκε αμέσως υπό διακριτική παρακολούθηση από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., των αστυνομικών τμημάτων Λιδορικίου και Ιτέας και του αστυνομικού σταθμού Ερατεινής, για το ενδεχόμενο να εμφανιστούν οι καλλιεργητές.

Κλείσιμο
Ωστόσο, κανείς δεν πήγε κι έτσι τα συνολικά 700 δενδρύλλια ύψους 0,40 εκατοστών ως  1,5 μέτρου ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τις τσάπες, τα φτυάρια και τους σωλήνες άρδευσης που είχαν απλώσει οι δράστες ως το ποτάμι για να ποτίζουν τα χασισόδεντρα. Όλα εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να βρεθούν τυχόν ίχνη των καλλιεργητών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης