Ιωάννινα: Το βίντεο θα αποκαλύψει τον ληστή της τράπεζας

Ιωάννινα: Το βίντεο θα αποκαλύψει τον ληστή της τράπεζας

Στο υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του υποκαταστήματος φαίνεται ένας αξύριστος άνδρας ηλικίας μεταξύ 45 και 50 χρόνων, ο οποίος φορούσε καπέλο χαμηλά στο πρόσωπό του

Ιωάννινα: Το βίντεο θα αποκαλύψει τον ληστή της τράπεζας
Στα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, στηρίζουν τις ελπίδες τους οι αστυνομικοί που ερευνούν για τον εντοπισμό του άγνωστου κακοποιού ο οποίος το λήστεψε το πρωί της Τρίτης. Ήδη, μάλιστα, έχουν κάνει δύο προσαγωγές υπόπτων.

Στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του υποκαταστήματος φαίνεται ένας αξύριστος άνδρας ηλικίας μεταξύ 45 και 50 χρόνων, ο οποίος φορούσε καπέλο χαμηλά στο πρόσωπό του και σκούρα ρούχα. Ο δράστης είχε μπει ως πελάτης στην τράπεζα, περίμενε υπομονετικά τη σειρά του και, όταν έφτασε στο ταμείο στο οποίο βρίσκονταν δύο υπάλληλοι, τους ακινητοποίησε με την απειλή όπλου.

Κλείσιμο
Ο άγνωστος άρπαξε από το ταμείο περίπου 2.500 ή το πολύ 3.000 ευρώ, βγήκε από το υποκατάστημα και επιβιβάστηκε πιθανότατα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης. Κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν μιλούν με σιγουριά για το αν ήταν μόνος στο αυτοκίνητο ή τον περίμενε κάποιος συνεργός του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης