Κρήτη: Το πιστόλι οδηγεί στην εξιχνίαση κλοπών

Κρήτη: Το πιστόλι οδηγεί στην εξιχνίαση κλοπών

Το ζευγάρι στο οποίο άνηκε το όπλο πιστεύεται ότι έκλεβε εξαρτήματα από μηχανές και τα πωλούσε ως ανταλλακτικά

Κρήτη: Το πιστόλι οδηγεί στην εξιχνίαση κλοπών
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, αλλά και της Ασφάλειας Χανίων, έχει μπει η δραστηριότητα του ζευγαριού των νεαρών που συνελήφθησαν την Δευτέρα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου με όπλο, καθώς εκτιμάται ότι έκλεβαν εξαρτήματα από μηχανές και τα πωλούσαν ως ανταλλακτικά!

Παρά την αντίσταση που προέβαλε, ο 29χρονος Έλληνας συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκε μια μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή από τον 37χρονο ιδιοκτήτη της. Αμέσως μετά, συνελήφθη και η 22χρονη Πολωνέζα φίλη του, τη στιγμή που έβγαζε από το Ι.Χ. αυτοκίνητο του συντρόφου της μια τσάντα η οποία είχε μέσα ένα πιστόλι με φυσίγγια στον γεμιστήρα του και 1.500 ευρώ. Τα χρήματα κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, ενώ το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Κλείσιμο
Στο αυτοκίνητο του 29χρονου, που επίσης κατασχέθηκε, βρέθηκαν εξατμίσεις μοτοσικλετών και άλλα εξαρτήματα που ό δράστης δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του και η προέλευσή τους ερευνάται. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπές, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και απείθεια. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης