Αίγιο: Την έπιασαν με όπλα που δεν ήταν δικά της

Αίγιο: Την έπιασαν με όπλα που δεν ήταν δικά της

Η 47χρονη οδηγός έμεινε έκπληκτη όταν άνοιξε το πορτ μπαγκάζ του οχήματός της κατά τη διάρκεια ελέγχου και αντίκρισε μέσα το... οπλοστάσιο του συζύγου της

Αίγιο: Την έπιασαν με όπλα που δεν ήταν δικά της
Ακόμη και η ίδια η 47χρονη οδηγός έμεινε έκπληκτη όταν άνοιξε το πορτ μπαγκάζ του οχήματός της για να κάνουν έλεγχο οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που την σταμάτησαν τυχαία στο Αίγιο και αντίκρισε μέσα ένα μικρό... οπλοστάσιο! Όπως αποδείχθηκε, το φύλαγε εκεί ο 59χρονος σύζυγός της.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το όχημα τέσσερα φυσίγγια πυροβόλων όπλων, δυο μαχαίρια και ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και προσήγαν τη γυναίκα στην τοπική Ασφάλεια που ανέλαβε την προανάκριση. Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο σπίτι του 59χρονου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν ένα περίστροφο, μια καραμπίνα, 73 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και μια βαλλίστρα!

Κλείσιμο
Ο κάτοχός τους δεν βρισκόταν στο σπίτι και παρουσιάστηκε αυθόρμητα λίγες ώρες αργότερα στην Ασφάλεια, όπου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Η 47χρονη αφέθηκε ελεύθερη, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη του παράνομου οπλισμού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης