Χανιά: Ο πιο τακτικός πελάτης είχε... «μακριά» χέρια

Χανιά: Ο πιο τακτικός πελάτης είχε... «μακριά» χέρια

Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησε κατά την διάρκεια της προανάκρισης ότι και την περασμένη Δευτέρα είχε αρπάξει από το ίδιο κατάστημα αντικείμενα αξίας 450 ευρώ

Χανιά: Ο πιο τακτικός πελάτης είχε... «μακριά» χέρια
Σχεδόν καθημερινά ψώνιζε από ένα κατάστημα στα Χανιά ένας 57χρονος Έλληνας, αλλά τουλάχιστον δυο φορές τις τελευταίες ημέρες «ξεχνούσε» να πληρώσει για τα εμπορεύματα που έβαζε κρυφά στην τσέπη του! Ωστόσο, ο καταστηματάρχης αντιλήφθηκε πως είχε «μακριά» χέρια.

Έτσι, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι έκαναν σωματική έρευνα στον... τακτικό πελάτη και βρήκαν πάνω του διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησε κατά την διάρκεια της προανάκρισης ότι και την περασμένη Δευτέρα είχε αρπάξει από το ίδιο κατάστημα αντικείμενα αξίας 450 ευρώ!

Κλείσιμο
Τα κλεμμένα εμπορεύματα βρέθηκαν στο σπίτι του 57χρονου και αποδόθηκαν στο μαγαζί, ενώ ο δράστης πήρε τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή. Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν είχε ξαφρίσει και άλλα καταστήματα στην πόλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης