Κακαβιά: Φυγόποινοι στα χέρια της αστυνομίας

Κακαβιά: Φυγόποινοι στα χέρια της αστυνομίας

Τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας εκκρεμούσαν σε βάρος νεαρού Αλβανού

Κακαβιά: Φυγόποινοι στα χέρια της αστυνομίας
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εκκρεμούσαν σε βάρος ενός νεαρού Αλβανού που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κακαβιά, μόλις επιχείρησε να περάσει στην πατρίδα του από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης!

Ο... άθλιος οδηγός ήταν ένας 30χρονος που είχε καταδικαστεί τέσσερις φορές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 800 ευρώ για τα παραπτώματά του! Μετά τη σύλληψή του, διατάχθηκε να εκτίσει την ποινή του, που βέβαια είναι εξαγοράσιμη.

Κλείσιμο
Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ένας 28χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. 

Στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας  ένας 60χρονος Έλληνας όταν σε έλεγχο που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή από κοινού, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης