Ξεκινάει η λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Δικηγόρων

Ξεκινάει η λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Δικηγόρων

Από την προσεχή Τετάρτη - Σκοπός του η παροχή πρακτικών υπηρεσιών προς τους δικηγόρους, τόσο σε πρακτικά καθημερινά δικαστηριακά θέματα, όσο και σε προσωπικά τους θέματα

Ξεκινάει η λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Δικηγόρων
Κέντρο Εξυπηρέτησης Δικηγόρων εγκαινιάζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών από την προσεχή Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον μαχόμενο δικηγόρο στις δυσκολίες που καθημερινά αντιμετωπίζει.

Σκοπός του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δικηγόρων είναι η παροχή πρακτικών υπηρεσιών προς τους δικηγόρους, τόσο σε πρακτικά καθημερινά δικαστηριακά θέματα, όσο και σε προσωπικά τους θέματα, όπως είναι φορολογικά και κοινωνικοασφαλιστικά.

Κλείσιμο
Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δικηγόρων θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη, από 15:00 έως 18:00, στην αίθουσα του 3ου ορόφου του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60) και  όπως ενημερώνει ο Σύλλογος:

- Η επικοινωνία και η υποβολή ερωτημάτων για φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα στο ΚΕΔ είναι δυνατή και ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: forologika@dsa.gr και asfalistika@dsa.gr αντίστοιχα.

- Για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ταμείου Νομικών η κοινωνικοασφαλιστική σύμβουλος του ΚΕΔ θα βρίσκεται στο Ταμείο Νομικών (Σωκράτους 53) κάθε Δευτέρα, ώρες 11:00 με 13:00, στο γραφείο 504, 5ος όροφος, τηλ. 210-5296292.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης