Μέσα από το κελί οργάνωνε τη διακίνηση κοκαΐνης

Μέσα από το κελί οργάνωνε τη διακίνηση κοκαΐνης

Η σύλληψη μιας εντυπωσιακής Ουκρανής στη Ρόδο ήταν η άκρη του νήματος για την εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης

Μέσα από το κελί οργάνωνε τη διακίνηση κοκαΐνης
Η εντυπωσιακή νεαρή Ουκρανή που έφτασε στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, θα συγκέντρωνε τα βλέμματα ακόμη κι αν δεν ήταν... ύποπτη για μεταφορά ναρκωτικών για λογαριασμό μιας σπείρας Αλβανών που έπαιρνε οδηγίες μέσα από τη φυλακή!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που ερευνούσαν την δραστηριότητα της σπείρας, είχαν πληροφορίες ότι μια νεαρή και όμορφη αλλοδαπή ήταν το «βαποράκι» που θα μετέφερε τα ναρκωτικά. Μόλις αποβιβάστηκε, την ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι μετέφερε 125,5 γραμμάρια κοκαΐνης κρυμμένα στις αποσκευές της. Η  23χρονη Ουκρανή παραδέχθηκε ότι θα τα παρέδιδε σε έναν 37χρονο Αλβανό που έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για  υποθέσεις ναρκωτικών και οι αστυνομικοί της ζήτησαν να πάει στο προκαθορισμό ραντεβού στο Φαληράκι υπό την αυστηρή επιτήρησή τους.

Κλείσιμο
Όταν η νεαρή γυναίκα συναντήθηκε με τον παραλήπτη, οι άνδρες της Δίωξης έπεσαν πάνω τους και κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Το μοτοποδήλατο με το οποίο είχε φτάσει ο 37χρονος κατασχέθηκε, μαζί με όσα χρήματα είχε, τα κινητά του, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και έναν σουγιά. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι εκτελούσε εντολές του 38χρονου ομοεθνούς του που βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή της χώρας, μέσα από την οποία συντόνιζε τα μέλη του κυκλώματος για να διακινούν ναρκωτικά στο νησί.

Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη δυο Αλβανούς μέλη της σπείρας, ενώ η Ουκρανή και ο 37χρονος οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα (όπως και στον φυλακισμένο αρχηγό τους) για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κατά περίπτωση για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης