Κατερίνη: Έπιασαν σεσημασμένο διακινητή και πέντε πελάτες του

Κατερίνη: Έπιασαν σεσημασμένο διακινητή και πέντε πελάτες του

Οι ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του 36χρονου, που το είχε μετατρέψει σε... πρατήριο διανομής

Κατερίνη: Έπιασαν σεσημασμένο διακινητή και πέντε πελάτες του
Ο ένας πίσω από τον άλλο έβγαιναν οι Έλληνες και αλλοδαποί χρήστες ναρκωτικών της Κατερίνης από το σπίτι του προμηθευτή τους, έχοντας εφοδιαστεί με ποσότητες χασίς. Στη συνέχεια, όμως, έπεφταν στην «απόχη» των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν και έφοδο στο... πρατήριο διανομής!

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που είχαν στήσει από τη στιγμή που ανακάλυψαν τη διεύθυνση του 36χρονου διακινητή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν διαδοχικά τέσσερις Έλληνες ηλικίας από 17 ως 42 χρόνων και έναν 22χρονο Σέρβο οι οποίοι είχαν αγοράσει έξι συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 71,3 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Ο 36χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για εμπόριο ναρκωτικών, συνελήφθη αμέσως μετά και στο σπίτι του κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με 425,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα γραμμάρια αποξηραμένων κλώνων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 170 ευρώ ως προέρχονταν από την εμπορία ναρκωτικών. Πωλητής και αγοραστές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης