Γυναίκα καλλιεργούσε μεγάλη χασισοφυτεία στην Ελασσόνα

Γυναίκα καλλιεργούσε μεγάλη χασισοφυτεία στην Ελασσόνα

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους και έφτασαν στα ίχνη της 37χρονης

Γυναίκα καλλιεργούσε μεγάλη χασισοφυτεία στην Ελασσόνα
Φιλοδοξούσε να αποκτήσει πλούσια παραγωγή κάνναβης μια 37χρονη γυναίκα, αλλά δεν πρόλαβε γιατί η μεγάλη φυτεία με τα νεαρά δενδρύλλια που καλλιεργούσε στο σπίτι της στην Ελασσόνα εντοπίστηκε πριν προλάβει να δώσει καρπούς.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους και έφτασαν στα ίχνη της 37χρονης. Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στην κατοικία της, βρήκαν τη φυτεία με τα 101 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 ως 0,30 εκατοστών και τα κατέσχεσαν μαζί με ένα πλαστικό κουτί με μικροποσότητες κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι και έξι ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού.

Κλείσιμο
Η επίδοξη χασισοπαραγωγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ της ασκήθηκε δίωξη και για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς είχε στο σπίτι της και τέσσερα φυσίγγια πυροβόλου όπλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης