Ναύπακτος: Πωλούσαν σφουγγάρια και «άνοιγαν» σπίτια!

Ναύπακτος: Πωλούσαν σφουγγάρια και «άνοιγαν» σπίτια!

Την έπαθαν, όμως, όταν στο τελευταίο σπίτι που επιχείρησαν να διαρρήξουν η ιδιοκτήτρια βρισκόταν μέσα

Ναύπακτος: Πωλούσαν σφουγγάρια και «άνοιγαν» σπίτια!
Τουλάχιστον σε τρία σπίτια στα χωριά της Ναυπακτίας είχαν εισβάλει δυο νεαρές γυναίκες που παρίσταναν τις πλανόδιες πωλήτριες… σφουγγαριών, αλλά παραβίαζαν πόρτες με μια αστυνομική ταυτότητα! Την έπαθαν, όμως, όταν στο τελευταίο σπίτι που επιχείρησαν να διαρρήξουν η ιδιοκτήτρια βρισκόταν μέσα.

Η 34χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε τις δυο δράστιδες ηλικίας 32 και 27 χρόνων και έβαλε τις φωνές, τρέποντάς τις σε φυγή. Όμως, έπεσαν στα χέρια ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν σε κοντινή απόσταση και πάνω τους κατασχέθηκαν δέκα συσκευασίες με σφουγγάρια που υποτίθεται ότι πωλούσαν, το τσακισμένο δελτίο ταυτότητας που ανήκε στην αδελφή της 32χρονης, ένα κινητό και 220 ευρώ!

Κλείσιμο
Στο τμήμα Ναυπάκτου, όπου οδηγήθηκαν οι δυο γυναίκες, αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρήξει και τα σπίτια μιας 42χρονης και ενός 41χρονου στην κοινότητα Αφροξυλιά, στις 15 και 19 Απριλίου. Από το δεύτερο, μάλιστα, είχαν αρπάξει κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ και ένα κινητό. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης