Βόμβες σε πλοίο και αυτοκίνητο στην Κάλυμνο!

Βόμβες σε πλοίο και αυτοκίνητο στην Κάλυμνο!

Η έκρηξη της δυναμίτιδας που πέταξε άγνωστος στο ημερόπλοιο το οποίο ήταν δεμένο στην νέα μαρίνα, έξω από το δημαρχείο του νησιού, προκάλεσε μικρής έκτασης πυρκαγιά

Βόμβες σε πλοίο και αυτοκίνητο στην Κάλυμνο!
Εκρηκτικό ήταν το ξημέρωμα της Τρίτης στην Κάλυμνο, που αναστατώθηκε από δυο βομβιστικές επιθέσεις μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών! Στην πρώτη, στόχος ήταν ένα από τα ημερόπλοια που κάνουν δρομολόγια στις παραλίες και τα κοντινά νησιά και στη δεύτερη το φορτηγό μιας γυναίκας.

Η έκρηξη της δυναμίτιδας που πέταξε άγνωστος στο ημερόπλοιο το οποίο ήταν δεμένο στην νέα μαρίνα, έξω από το δημαρχείο του νησιού, προκάλεσε μικρής έκτασης πυρκαγιά. Άνδρες του Λιμενικού που άκουσαν τον κρότο της έκρηξης προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες, ενώ έφτασαν και δυο πυροσβέστες με ένα όχημα. Τα κίνητρα της βομβιστικής επίθεσης ερευνούν το Λιμεναρχείο Καλύμνου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κω.

Κλείσιμο
*** Λίγα λεπτά αργότερα, κινητοποιήθηκαν και οι αστυνομικοί του τμήματος Καλυμνίων, μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο Ι.Χ. φορτηγό μιας 44χρονης που προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στο όχημα και στα τζάμια ενός παρακείμενου σπιτιού. Και σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε δυναμίτιδα και σε βάρος των αγνώστων βομβιστών σχηματίστηκε δικογραφία. Η προανάκριση για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης