Ηράκλειο: Δηλητηριάστηκε ολόκληρη οικογένεια από μανιτάρια!

Ηράκλειο: Δηλητηριάστηκε ολόκληρη οικογένεια από μανιτάρια!

Η 85χρονη γυναίκα από χωριό της Μεσαράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους μαζί με τρεις συγγενείς της που κατανάλωσαν τα μανιτάρια

Ηράκλειο: Δηλητηριάστηκε ολόκληρη οικογένεια από μανιτάρια!
Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει μια ολόκληρη οικογένεια από ορεινό χωριό της Μεσαράς στην Κρήτη, εξ αιτίας της κατανάλωσης μανιταριών που είχε μαζέψει ο πατέρας ο οποίος (υποτίθεται) γνώριζε να ξεχωρίζει τα επικίνδυνα είδη! Τέσσερα μέλη της οικογένειας κατέφυγαν στο νοσοκομείο, τα δυο πολύ σοβαρά.

Το δείπνο που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο, έγινε το βράδυ της Κυριακής, αφού πρώτα η... εξίσου έμπειρη στα μανιτάρια 86χρονη γιαγιά έλεγξε αυτά που έφερε ο γιος της και έδωσε τη συγκατάθεσή της για να τα μαγειρέψουν. Το επόμενο πρωί η μητέρα της οικογένειας ένιωσε ζαλάδες και πήγε σε γιατρό, αλλά εκείνος διέγνωσε γαστρεντερίτιδα καθώς δεν του μίλησε για τα μανιτάρια και πήγε στο σπίτι της!

Κλείσιμο
Το βράδυ πατέρας και γιος παρουσίασαν ελαφρά συμπτώματα,αλλά η γιαγιά και η μητέρα είχαν σοβαρές ενοχλήσεις. Στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου διακομίστηκαν με εντολή των γιατρών του Κέντρου Υγείας, η γιαγιά και η μητέρα εισήχθησαν στην εντατική και μάλιστα η 86χρονη υποβλήθηκε σε αιμοκάθαρση! Και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας παραμένουν για νοσηλεία, αλλά εκτός από την ηλικιωμένη, η κατάσταση των υπολοίπων βελτιώνεται. Δείγμα από τα δηλητηριώδη μανιτάρια πήγε στους γιατρούς ένας συγγενής που τα βρήκε στο ίδιο σημείο και εξετάζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης