Φάρσαλα: Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού

Φάρσαλα: Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού

Η κλοπή έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν οι δράστες διέρρηξαν το γραφείο της επιχείρησης και άρπαξαν ένα τσαντάκι που είχε μέσα 20.000 ευρώ

Φάρσαλα: Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού
Τουλάχιστον πέντε άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, φέρονται να εμπλέκονται στην κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, που έγινε πριν από τρεις ημέρες από μια επιχείρηση οικοδομικών υλικών στα Φάρσαλα. Η έρευνα των αστυνομικών, που βρίσκεται σε εξέλιξη, οδηγεί και στην εξιχνίαση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών.

Η κλοπή έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν οι δράστες διέρρηξαν το γραφείο της επιχείρησης και άρπαξαν ένα τσαντάκι που είχε μέσα 20.000 ευρώ. Την Δευτέρα, ο ιδιοκτήτης την κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνες και συνέλαβαν δυο Έλληνες που διέπραξαν τη διάρρηξη μαζί με έναν Αλβανό κάτοικο Τυρνάβου ο οποίος, σύμφωνα με το onlarissa.gr, δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

Κλείσιμο
Τα κλεμμένα χρήματα φέρονται να βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα στη Λάρισα, όπου όπου συνελήφθη η Ελληνίδα ένοικος και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Στο ίδιο διαμέρισμα φέρονται να κατασχέθηκαν και ναρκωτικά, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας Πακιστανός που επίσης συνελήφθη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης