Καβάλα: Λάτρης του αλκοόλ διέρρηξε δύο φορές την ίδια αποθήκη

Καβάλα: Λάτρης του αλκοόλ διέρρηξε δύο φορές την ίδια αποθήκη

Έκλεψε διάφορα αλκοολούχα ποτά, ένα φορητό υπολογιστή και τα... κλειδιά της αποθήκης

Καβάλα: Λάτρης του αλκοόλ διέρρηξε δύο φορές την ίδια αποθήκη
Ήξερε ότι θα έβρισκε αυτά που αναζητούσε σε μια αποθήκη πολυκατοικίας στην πόλη της Καβάλας και τη διέρρηξε... δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα (!), ένας 36χρονος Έλληνας λάτρης του αλκοόλ! Και στις δύο εισβολές του, πάντως, έκλεψε μεταξύ άλλων μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά!

Η πρώτη «επίσκεψη» του δράστη έγινε στις 4 Απριλίου, όταν διέρρηξε πρώτα την είσοδο της πολυκατοικίας και μετά αυτή της αποθήκης, από την οποία έκλεψε διάφορα αλκοολούχα ποτά, ένα φορητό υπολογιστή και τα... κλειδιά της αποθήκης! Έτσι, στην επόμενη εισβολή του τα ξημερώματα της Κυριακής, δεν χρειάστηκε να παραβιάσει πάλι την πόρτα και άρπαξε ανενόχλητος και άλλα μπουκάλια με ποτά, μια τηλεόραση και ένα διακοσμητικό.

Κλείσιμο
Οι δυο κλοπές εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και ο δράστης ταυτοποιήθηκε εύκολα, αφού είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα κλοπής και ήταν σεσημασμένος. Στο σπίτι του βρέθηκαν η τηλεόραση, το μεγαλύτερο μέρος από τα κλεμμένα ποτά, το διακοσμητικό και τα κλειδιά της αποθήκης και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας άσκησε στον 36χρονο δίωξη για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκε και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης