Ζευγάρι ιερόσυλων έκλεψε ακόμη και κεριά από ναό!

Ζευγάρι ιερόσυλων έκλεψε ακόμη και κεριά από ναό!

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή του 35χρονου Έλληνα και της 34χρονης συντρόφου του και τα παρέδωσαν στον εφημέριο του ναού

Ζευγάρι ιερόσυλων έκλεψε ακόμη και κεριά από ναό!
Τα μόλις 11 ευρώ που βρήκαν στο παγκάρι της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, δεν φάνηκαν αρκετά σε ένα ζευγάρι ιερόσυλων οι οποίοι σκέφτηκαν να «ρεφάρουν» κλέβοντας... κεριά! Δεν πρόλαβαν, όμως, να βγουν από το ναό και συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή του 35χρονου Έλληνα και της 34χρονης συντρόφου του και τα παρέδωσαν στον εφημέριο του ναού. Το ζευγάρι προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη ημέρα είχαν κλέψει και τη μοτοσικλέτα ενός 72χρονου η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών άσκησε στους δυο συλληφθέντες δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.

Κλείσιμο
*** «Θηλυκή» διάρρηξη εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Αγρίνιο, καθώς συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την 47χρονη Ελληνίδα που έσπασε με πέτρα την τζαμαρία ενός εμπορικού καταστήματος, μπήκε στο εσωτερικό και άρπαξε 83 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Τα χρήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης