Απαράδεκτη η επίθεση σε πολίτες από τα ΜΑΤ, λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης

Απαράδεκτη η επίθεση σε πολίτες από τα ΜΑΤ, λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την επίδειξη ψυχραιμίας και πιστεύει ότι στα προσεχή 24ωρα η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί

Απαράδεκτη η επίθεση σε πολίτες από τα ΜΑΤ, λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης
Σοκ έχουν προκαλέσει οι χθεσινές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας όταν διμοιρία των ΜΑΤ επιτέθηκε σε κατοίκους της Χίου, στέλνοντας μάλιστα τρία άτομα στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο του νησιού, επειδή αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση
μεταναστών στην περιοχή τους. 
Κλείσιμο

Για απαράδεκτη και αψυχολόγητη επίθεση σε πολίτες έκανε λόγο ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, σε δήλωσή του, καταδικάζοντας το χθεσινό επεισόδιο. 



«Καταδικάζω και θεωρώ απαράδεκτη και αψυχολόγητη την επίθεση σε πολίτες από τα ΜΑΤ. Θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι η συντονίστρια κ. Αρσενοπούλου, που έχει και την αρμοδιότητα για τον συντονισμό όλων των ενεργειών για την αντιμετώπιση του ζητήματος, ουδέποτε κλήθηκε στη σύσκεψη υπό την κ. περιφερειάρχη.

Την κυρία Αρσενοπούλου την αναπληρώνει, μάλιστα, ο δεύτερος υπάλληλος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Επομένως, η μη πρόσκλησή της αφορά αυτούς που είχαν την πρωτοβουλία της σύσκεψης» σημειώνει ο βουλευτής.

Επίσης, ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει ότι ως βουλευτής Χίου απουσίαζε από τη συγκεκριμένη σύσκεψη λόγω σοβαρού και ανυπέρβλητου προβλήματος, το οποίο έχει να κάνει με τα κοινοβουλευτικά καθήκοντά του, και διατυπώνει την εκτίμηση «ότι το πρόγραμμα, όπως έχει αποφασιστεί βάσει της συμφωνίας, θα εφαρμοστεί».

 
«Ζητώ για ακόμη μία φορά την επίδειξη ψυχραιμίας απ' όλους και πιστεύω ότι στα προσεχή 24ωρα η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί» τονίζει.

«Δεν είναι δυνατόν η τοπική κοινωνία να είναι έρμαιο μιας ασχεδίαστης και αδιευκρίνιστης κατάστασης
» δήλωσε ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια.
   
Ο κ. Βουρνούς υποστήριξε ότι το περιστατικό δημιουργήθηκε εξαιτίας της γενικότερης έλλειψης συντονισμού από την πλευρά της κυβέρνησης.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης