Πάτρα: Διαρρήκτες χτυπούσαν πρακτορεία Ο.Π.Α.Π. και μοτοσικλέτες

Πάτρα: Διαρρήκτες χτυπούσαν πρακτορεία Ο.Π.Α.Π. και μοτοσικλέτες

Οι δυο κακοποιοί είχαν παραβιάσει και έξι μπαγκαζιέρες μοτοσικλετών, από τις οποίες είχαν αρπάξει χρήματα και προσωπικά αντικείμενα

Πάτρα: Διαρρήκτες χτυπούσαν πρακτορεία Ο.Π.Α.Π. και μοτοσικλέτες
Απέτυχε η διπλή απόπειρα διάρρηξης που έκαναν δυο κακοποιοί στην Πάτρα και οδήγησε στη σύλληψη του ενός, η οποία αποκάλυψε ότι είχαν διαπράξει άλλες επτά διαρρήξεις σε πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π., είχαν αρπάξει ό,τι υπήρχε στις μπαγκαζιέρες επτά μοτοσικλετών και είχαν κλέψει άλλες δέκα!

Οι δράστες επιχείρησαν να «κατεβάσουν» την τζαμαρία ενός πρακτορείου σπάζοντάς την με πέτρα, αλλά δεν τα κατάφεραν και προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και σε ένα κρεοπωλείο. Όμως, είδαν να καταφθάνουν άνδρες της Άμεσης Δράσης που είχαν ειδοποιηθεί από περίοικους και το έβαλαν στα πόδια. Ο 43χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει με μια μοτοσικλέτα την οποία είχε από μια γυναίκα την περασμένη Τρίτη.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν και τα στοιχεία του 33χρονου συνεργού του που πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι δυο τους είχαν διαρρήξει επτά πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π. την τελευταία εβδομάδα προκαλώντας φθορές στις τζαμαρίες τους με πέτρες και είχαν αρπάξει συνολικά 1.330 ευρώ. Στην πορεία εξιχνιάστηκαν οι κλοπές δέκα μοτοσικλετών το τελευταίο έτος και βρέθηκαν επτά από αυτές.

Οι δυο κακοποιοί είχαν παραβιάσει και έξι μπαγκαζιέρες μοτοσικλετών, από τις οποίες είχαν αρπάξει χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Στο σπίτι του 43χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε κλεμμένες μπαγκαζιέρες, 20 κράνη, πλήθος άδειες κυκλοφορίας, ασφαλιστήρια συμβόλαια, σήματα ΚΤΕΟ και άλλα έγγραφα, 18 ζευγάρια γάντια μοτοσικλετιστών και οκτώ αδιάβροχα μπουφάν!

Ο 33χρονος, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα αφού εξέτισε ποινή κάθειρξης για διακεκριμένες κλοπές, αναζητείται. Ο 43χρονος, που επίσης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και διέταξε την κράτησή του ως την ερχόμενη Τετάρτη που θα απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης