Μετέφεραν ναρκωτικά με αγροτικό φορτηγάκι

Μετέφεραν ναρκωτικά με αγροτικό φορτηγάκι

Η προανάκριση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ερευνά αν οι δυο νεαροί είχαν το χασίς για προσωπική τους χρήση ή αν σκόπευαν να το διακινήσουν σε χρήστες της περιοχής

Μετέφεραν ναρκωτικά με αγροτικό φορτηγάκι
Ένα τυχαίο μπλόκο που είχε στηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στο πλαίσιο επιχείρησης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, έριξε στα χέρια των ανδρών του Τ.Α.Ε. δυο νεαροί οι οποίοι μετέφεραν με αγροτικό φορτηγάκι σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που έκαναν στο αγροτικό οι αστυνομικοί, βρέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 636 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και  κατασχέθηκαν, όπως και το ίδιο το φορτηγάκι ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Οι δυο επιβάτες, ένας 20χρονος Έλληνας και ένας 22χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Η προανάκριση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ερευνά αν οι δυο νεαροί είχαν το χασίς για προσωπική τους χρήση ή αν σκόπευαν να το διακινήσουν σε χρήστες της περιοχής. Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου στον οποίο παραπέμφθηκαν, τους άσκησε μια γενική δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης