Έπιασαν τον ληστή του ταξιτζή στο Κερατσίνι, αναζητούν τους συνεργούς του

Έπιασαν τον ληστή του ταξιτζή στο Κερατσίνι, αναζητούν τους συνεργούς του

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, ο άγνωστος -τότε- άνδρας έβγαλε μαχαίρι, απείλησε τον οδηγό και του ζήτησε τις εισπράξεις του. Ο 33χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά τότε του επιτέθηκε άγνωστος αριθμός συνεργών του «πελάτη»

Έπιασαν τον ληστή του ταξιτζή στο Κερατσίνι, αναζητούν τους συνεργούς του
Προσχεδιασμένη και οργανωμένη ήταν η ληστεία του 33χρονου οδηγού ταξί από τον άγνωστο επιβάτη που παρέλαβε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής από το Κερατσίνι, για να τον μεταφέρει στον καταυλισμό των τσιγγάνων στα Εξαμίλια Κορινθίας. Ο «πελάτης» συνελήφθη, αλλά είχε και συνεργούς μαζί με τους οποίους έστησε ενέδρα στον άτυχο ταξιτζή.

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, ο άγνωστος -τότε- άνδρας έβγαλε μαχαίρι, απείλησε τον οδηγό και του ζήτησε τις εισπράξεις του. Ο 33χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά τότε του επιτέθηκε άγνωστος αριθμός συνεργών του «πελάτη», οι οποίοι τον χτύπησαν και άρπαξαν όσα χρήματα είχε και το κινητό του τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και σκόρπισαν μέσα στον καταυλισμό. 

Κλείσιμο
Οι έρευνες που ξεκίνησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου όταν ο οδηγός του ταξί κατήγγειλε τη ληστεία,  οδήγησαν στα ίχνη ενός 22χρονου που εντοπίστηκε στα Εξαμίλια, συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από το θύμα ως ο επιβάτης που παρέλαβε. Ήδη ο νεαρός κακοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για ληστεία, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης