Αναστασιάδης και Ακιντζί συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Αναστασιάδης και Ακιντζί συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Κύπριος πρόεδρος είπε ότι, μαζί με τον Ακιντζί, ενημέρωσαν το Ελληνοτουρκικό φόρουμ για την πρόοδο των συνομιλιών και αντάλλαξαν προβληματισμούς όσο αφορά στο πώς μπορούν να ξεπεραστούν προβλήματα

Αναστασιάδης και Ακιντζί συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό
Εποικοδομητική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας τη συνάντηση που είχε σήμερα στη διάρκεια γεύματος, στο οποίο παρακάθισε και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, με το Ελληνοτουρκικό Φόρουμ.

Ο Κύπριος πρόεδρος είπε ότι ενημέρωσαν το φόρουμ για την πρόοδο των συνομιλιών και αντάλλαξαν προβληματισμούς όσον αφορά το πώς μπορούν να ξεπεραστούν προβλήματα.

Κλείσιμο
Συζήτησαν ακόμα και για τις προοπτικές για το μέλλον της νήσου που, όπως είπε ο κ. Αναστασιάδης, σε μία ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού, προδιαγράφουν ένα ευοίωνο μέλλον των Κυπρίων, αλλά ταυτόχρονα θα βελτιώσουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις σχέσεις Τουρκίας - ΕΕ.

Στις δικές του δηλώσεις μετά το γεύμα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επίσης χαρακτήρισε τη συνάντηση εποικοδομητική, ενώ ερωτηθείς για την παρουσία του στο Νταβός, είπε ότι δεν υπήρξε πρόσκληση για πενταμερή συνάντηση στο Νταβός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης