Πάθος με το αλκοόλ και τους υπολογιστές είχε διαρρήκτης στο Αργοστόλι

Πάθος με το αλκοόλ και τους υπολογιστές είχε διαρρήκτης στο Αργοστόλι

Μέσα σε τέσσερα 24ωρα διέρρηξε πέντε καταστήματα - Στις πρώτες τρεις διαρρήξεις που διέπραξε την περασμένη Τετάρτη δεν είχε αφήσει ίχνη, όμως οι δυο επόμενες οδήγησαν στη σύλληψή του

Πάθος με το αλκοόλ και τους υπολογιστές είχε διαρρήκτης στο Αργοστόλι
Μέσα σε τέσσερα 24ωρα διέρρηξε πέντε καταστήματα στο Αργοστόλι, ένας 39χρονος Έλληνας που είχε ιδιαίτερη «αδυναμία» στα οινοπνευματώδη ποτά και τους υπολογιστές. Στις πρώτες τρεις διαρρήξεις που διέπραξε την περασμένη Τετάρτη δεν είχε αφήσει ίχνη, όμως οι δυο επόμενες οδήγησαν στη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ερευνούσαν τις διαδοχικές διαρρήξεις οι οποίες έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δύο μαγαζιά της πόλης με λεία 500 ευρώ, έναν υπολογιστή, μία ηλεκτρονική συσκευή και οινοπνευματώδη ποτά αξίας 200 ευρώ, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη και έκαναν έρευνα στην κατοικία του, όπου βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων και πέντε ναρκωτικά χάπια. 

Κλείσιμο
Όμως, τα αντικείμενα που βρέθηκαν οδήγησαν στην εξιχνίαση άλλων τριών διαρρήξεων σε καταστήματα, με λεία χρήματα, έναν υπολογιστή και διάφορα άλλα αντικείμενα, τις οποίες ομολόγησε ο 39χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν αν έχει «χτυπήσει» και άλλα μαγαζιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης