«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από αποθήκη στη Ρόδο

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από αποθήκη στη Ρόδο

Πλήρωσε ακριβά την έμπνευσή του να κρύψει το χρηματοκιβώτιο με ό,τι πολύτιμο διέθετε μέσα στην... αποθήκη του. Λίγες ώρες πριν από την τελευταία ημέρα του 2015, την βρήκε παραβιασμένη...

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από αποθήκη στη Ρόδο
«Μαύρη» Πρωτοχρονιά έκανε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή Κοσκινού της Ρόδου, που πλήρωσε ακριβά την έμπνευσή του να κρύψει το χρηματοκιβώτιο με ό,τι πολύτιμο διέθετε μέσα στην... αποθήκη του. Λίγες ώρες πριν από την τελευταία ημέρα του 2015, την βρήκε παραβιασμένη.

Όταν μπήκε μέσα, διαπίστωσε με τρόμο ότι είχε κάνει φτερά το χρηματοκιβώτιο με το πολύτιμο περιεχόμενό του. Όπως κατέθεσε το θύμα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όταν κατήγγειλε την κλοπή, το μεταλλικό κουτί περιείχε τιμαλφή διάφορων ειδών! Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από την αποθήκη και προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.

Κλείσιμο
*** Πρωτοχρονιάτικες βόλτες με... κλεμμένο ποδήλατο ήθελε να κάνει ένας νεαρός Έλληνας στην Καρδίτσα! Λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου, έκλεψε το ποδήλατο μιας 43χρονης και έφυγε με αυτό, αλλά λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο 20χρονος δράστης συνελήφθη και έκανε Πρωτοχρονιά στην... Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης