Υπόσχεση Πολάκη προς τους νοσηλευτές ότι δεν θα μειωθεί το επίδομα θέσης

Υπόσχεση Πολάκη προς τους νοσηλευτές ότι δεν θα μειωθεί το επίδομα θέσης

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Νοσηλευτών ΕΣΥ συναντήθηκε στο πλαίσιο της κινητοποίησης με τον κ. Πολάκη και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι το επίδομα θα παραμείνει στο ύψος των 250 ευρώ για όλους τους Προϊσταμένους Τμημάτων

Υπόσχεση Πολάκη προς τους νοσηλευτές ότι δεν θα μειωθεί το επίδομα θέσης
Την πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να διατηρηθεί ως έχει το επίδομα θέσης στους προϊσταμένους νοσηλευτές του ΕΣΥ ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, μετά τη σημερινή κινητοποίηση και συγκέντρωση των νοσηλευτών έξω από το κτήριο του υπουργείου Υγείας στην Αριστοτέλους.
 
Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Νοσηλευτών ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ) συναντήθηκε στο πλαίσιο της κινητοποίησης με τον κ. Πολάκη και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι το επίδομα θα παραμείνει στο ύψος των 250 ευρώ για όλους τους Προϊσταμένους Τμημάτων στον δημόσιο τομέα, είτε είναι νοσηλευτές είτε όχι, αλλά και ότι θα αποκατασταθεί η αδικία στο θέμα των υπερωριών και των αργιών, καθώς και άλλων εργασιακών θεμάτων των νοσηλευτών.
 
Κλείσιμο
«Πρόταση της Ομοσπονδίας μας, ήταν να παραμείνει το επίδομα στα 290 ευρώ για όλους όπως αρχικώς είχε προβλεφθεί. Η τελική απόφαση θα διατυπωθεί στο νομοσχέδιο που ψηφίζεται απόψε. Επίσης, σε δεύτερο χρόνο, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση της αδικίας στο θέμα των υπερωριών και αργιών, καθώς και άλλων εργασιακών θεμάτων των νοσηλευτών
»  αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΣΥΝΟ.
 
Οι εκπρόσωποι των νοσηλευτών αναμένουν πλέον την απόσυρση της επίμαχης διάταξης από το νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στη Βουλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης