Ξάνθη: Έκλεψε αυτοκίνητο και φύλαξε το... κλειδί

Ξάνθη: Έκλεψε αυτοκίνητο και φύλαξε το... κλειδί

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν έναν 35χρονο ο οποίος είχε κλέψει το αυτοκίνητο πιθανά για να το χρησιμοποιήσει σε άλλες παράνομες πράξεις

Ξάνθη: Έκλεψε αυτοκίνητο και φύλαξε το... κλειδί
Σε τι σκόπευε να χρησιμοποιήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο που έκλεψε από την πόλη της Ξάνθης ένας 35χρονος, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα. Κι αυτό, γιατί ο δράστης είχε κρύψει το κλεμμένο όχημα και σε άλλο σημείο τα κλειδιά του.

Μετά την καταγγελία της κλοπής, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 35χρονο δράστη και να του βάλουν χειροπέδες. Ο ίδιος υπέδειξε πού είχε κρύψει το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε διαφορετικά σημεία το ράδιο cd που είχε βγάλει και τα κλειδιά του οχήματος.

Κλείσιμο
Αυτό τους κάνει να πιστεύουν ότι ο 35χρονος, που τους έχει απασχολήσει επανειλημμένα  για κλοπές, είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει το όχημα για άλλες παράνομες πράξεις. Στο μεταξύ, ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης