Φωτογραφίες: Πέταξαν μολότοφ σε παιδικό σταθμό στη Λάρισα

Φωτογραφίες: Πέταξαν μολότοφ σε παιδικό σταθμό στη Λάρισα

Οι δράστες ήθελαν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό - Ο παιδικός σταθμός θα τεθεί ξανά σε λειτουργία από τη Δευτέρα


Φωτογραφίες: Πέταξαν μολότοφ σε παιδικό σταθμό στη Λάρισα
Με κίνητρο την αφαίρεση αντικειμένων προκλήθηκαν οι ζημιές στον δημοτικό παιδικό σταθμό στη Λάρισα τα ξημερώματα της Πέμπτης από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.

Οι δράστες κατασκεύασαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό από μπουκάλια μπύρας τα οποία έριξαν στο χώρο για να μπορέσουν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σταθμού αναζητώντας χρήματα ή διάφορα αντικείμενα χρηματικής αξίας.

Κλείσιμο
Ωστόσο, τα γραφεία στα οποία φυλάσσονται οι ηλεκτρονικοί  υπολογιστές ήταν κλειστά με αποτέλεσμα οι δράστες να μην μπορέσουν να εισέλθουν στο εσωτερικό τους. Εκτός από τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο εσωτερικό μέρος του παιδικού σταθμού οι δράστες δεν αφαίρεσαν τίποτα ενώ κατάφεραν να φύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους κατοίκους της γειτονιάς. 

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ σε παιδικό σταθμό της Λάρισας


Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός που βρίσκεται στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στη Λάρισα, είχε μπει στο στόχαστρο δραστών  πριν από πέντε χρόνια με κίνητρο την αφαίρεση αντικειμένων.

Πάντως  η είδηση της σημερινής διάρρηξης  έγινε γνωστή από την διευθύντρια του παιδικού σταθμού όταν έφτασε στο χώρο  λίγο πριν από τις 7 το πρωί. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς ότι ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός.  Στο σημείο έφτασε και η Πυροσβεστική η οποία δεν χρειάστηκε να παρέμβει καθώς οι ζημιές ήταν ευτυχώς, μικρές.

Σήμερα και αύριο Παρασκευή ο παιδικός σταθμός θα παραμείνει κλειστός προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές και θα τεθεί σε λειτουργία κανονικά από τη Δευτέρα. 

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει  ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες που προκάλεσαν τη ζημιά και βρέθηκαν στο χώρο με κίνητρο την αφαίρεση αντικειμένων και χρημάτων. 

Πηγή φωτογραφιών: www.eleftheria.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης