Πώς οι «Φίληδες» βγάζουν τους Μακεδονομάχους... τζιχαντιστές!

Πώς οι «Φίληδες» βγάζουν τους Μακεδονομάχους... τζιχαντιστές!

Δείτε το σχόλιο του Θέμου για τον Λιάκο που συνέκρινε τους Μακεδονομάχους με τους... Τζιχαντιστές και τώρα τον έβαλε ο Φίλης να ξαναγράψει τα βιβλία της ελληνικής ιστορίας

Πώς οι «Φίληδες» βγάζουν τους Μακεδονομάχους... τζιχαντιστές!
Στον Αντώνη Λιάκο, την επιλογή του Νίκου Φίλη για τη θέση του επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για την Παιδεία, ο οποίος έχει γράψει ότι οι Μακεδονομάχοι ήταν... Τζιχαντιστές αναφέρθηκε ο Θέμος Αναστασιάδης στο «ΌΛΑ Πρώτη Φορά».

Ο Θέμος Αναστασιάδης επισημαίνει ότι ο κ. Λιάκος ήταν ο «μέντορας της Ρεπούση και της έμαθε από πολύ κοντά όλες τις θεωρίες εναντίον της Ελλάδας αλλά αυτός την έχει ξεπεράσει κατά χιλιάδες χρόνια».

Κλείσιμο
Θυμίζοντας ότι είναι ο Αντώνης Λιάκος είναι ο άνθρωπος που πιστεύει ότι «δεν υπήρχε Κρυφό Σχολειό, δεν υπήρχε χορός του Ζαλλόγου, δεν υπηρχε Τουρκοκρατία» παραθέτει ένα απόσπασμα από τα γραφόμενά του για «το κουφό ότι οι Μακεδονομάχοι για αυτόν ήταν σαν τους σημερινούς τζιχαντιστές».

Κάποιος που υποστηρίζει ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είναι εθνικιστης δεν είναι κατάλληλος να γράψει τα βιβλία της Ελληνικής ιστορίας τονίζει ο Θέμος Αναστασιάδης και καταλήγει στο σχόλιό του: «και έχω και μια φοβερή ιδεά γιατί πρέπει να κάνουμε και οικονομία. Αντί να τα γράψει ο κ. Λιάκος γιατί δεν βάζουμε πανεπιστημιακούς από Τουρκία και Βουλγαρία. Και πιο φιλελληνικά θα είναι, και πιο φτηνά θα μας έρθουν. Καλύτερα απευθείας από Βουλγαρία και Τουρκία παρά από τον Φίλη, τον Λιάκο και την παρέα τους. Κύριε ελέησον»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης