Γυναίκα-«αράχνη» τρύπωνε σε μαγαζιά και γραφεία

Γυναίκα-«αράχνη» τρύπωνε σε μαγαζιά και γραφεία

Η δράστης είχε τρυπώσει σε πέντε καταστήματα και γραφεία από τα οποία είχε αρπάξει συνολικά 750 ευρώ, ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο

Γυναίκα-«αράχνη» τρύπωνε σε μαγαζιά και γραφεία
«Άρωμα» γυναίκας αποδείχθηκε ότι ανέδυαν οι διαρρήξεις σε πέντε καταστήματα και γραφεία που είχαν γίνει από τις 10 Νοεμβρίου ως την περασμένη Πέμπτη στην πόλη του Βόλου. Τις είχε διαπράξει μια γυναίκα-«αράχνη», παλιά γνώριμη των αστυνομικών της  Ασφάλειας.

Η 28χρονη Ελληνίδα είχε αποκτήσει ειδικότητα στην παραβίαση θυρών, αρκεί να είχε ένα αιχμηρό αντικείμενο. Με αυτόν τον τρόπο τρύπωσε στα γραφεία και τα μαγαζιά, από τα οποία είχε αρπάξει συνολικά 750 ευρώ, ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο. Άφησε, όμως, πίσω της ίχνη που οδήγησαν τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση των κλοπών.

Κλείσιμο
Σε βάρος του θηλυκού… Αρσέν Λουπέν σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, αλλά δεν συνελήφθη μια και είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης