Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 42χρονο που απείλησε γυναίκα με καραμπίνα

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 42χρονο που απείλησε γυναίκα με καραμπίνα

Ο δράστης λογομάχησε με την 33χρονη και, για να της επιβληθεί άρχισε να πυροβολεί στον αέρα - Οι αρχές βρήκαν σπίτι του ένα κυνηγετικό όπλο και ένα αεροβόλο με 25 φυσίγγια

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 42χρονο που απείλησε γυναίκα με καραμπίνα
Επίδειξη «ανδρισμού» με… μπαλωθιές έκανε ένας 42χρονος πιστολέρο κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού του με μια ανυπεράσπιστη γυναίκα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα κρατητήρια!

Ο δράστης λογομάχησε με την 33χρονη έξω από το σπίτι της και, για να της επιβληθεί έβγαλε από το αυτοκίνητό του μια κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα! Η τρομοκρατημένη γυναίκα έσπευσε να καλυφθεί και ο δράστης, αφού πυροβόλησε τρεις φορές, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Κλείσιμο
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής στους οποίους η 33χρονης κατήγγειλε τι συνέβη, εντόπισαν τον 42χρονο, τον συνέλαβαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και ένα αεροβόλο τύπου φλόμπερ με 25 φυσίγγια. Όλα κατασχέθηκαν και ο πιστολέρο πήρε τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για απειλή, άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης