Λάρισα: Άρπαξαν 17 τόνους σιτηρά και 22 τόνους λίπασμα

Λάρισα: Άρπαξαν 17 τόνους σιτηρά και 22 τόνους λίπασμα

«Εγκέφαλος» των κλοπών ήταν ένας 47χρονος αγρότης, που συνελήφθη - Οι συνεργοί του αναζητούνται 

Λάρισα: Άρπαξαν 17 τόνους σιτηρά και 22 τόνους λίπασμα
Μια από τις συμμορίες που λεηλατούν την παραγωγή των αγροτών στη Θεσσαλία κατάφεραν να εξαρθρώσουν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, μετά την κλοπή- «μαμούθ» από συνολικά επτά αποθήκες στην περιοχή των Φαρσάλων.

«Εγκέφαλος» των κλοπών ήταν ένας 47χρονος αγρότης, σε δύο αποθήκες του οποίου έγιναν έρευνες και βρέθηκαν 348 σακιά με σιτηρά, 550 σακιά με λίπασμα και τα διάφορα εργαλεία, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν. Μαζί με αυτά, αποδόθηκε και το φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε στην μεταφορά των κλοπιμαίων και είχε κλαπεί στις 2 Νοεμβρίου από την ευρύτερη περιοχή.

Κλείσιμο
Ο 47χρονος είχε αρπάξει συνολικά από τις επτά αποθήκες 359 σακιά με σιτηρά βάρους 17 τόνων και άλλα 561 σακιά με λίπασμα βάρους 22,5 τόνων! Συνεργοί του στις κλοπές ήταν ένας 37χρονος Αλβανός και ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, οι οποίοι αναζητούνται. Ο «μακρυχέρης» αγρότης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και την υπόλοιπη λεία του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης