Αγρίνιο: Άρπαξαν τα κινητά ποδοσφαιριστών την ώρα του αγώνα!

Αγρίνιο: Άρπαξαν τα κινητά ποδοσφαιριστών την ώρα του αγώνα!

Όταν πήγαν στα πράγματά τους για να πάρουν τα κινητά τους και να ενημερώσουν τους δικούς τους για το αποτέλεσμα του αγώνα, διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά

Αγρίνιο: Άρπαξαν τα κινητά ποδοσφαιριστών την ώρα του αγώνα!
Η ψυχρολουσία διαδέχθηκε τον ενθουσιασμό των παικτών της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟ Αγρινίου, μετά τη νίκη τους επί της ομάδας Άτλαντες της ίδια πόλης, καθώς μετά τη λήξη του αγώνα διαπίστωσαν ότι είχαν γίνει στόχοι… «ποντικών»!

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου, η γηπεδούχος ομάδα πήρε τη νίκη με σκορ 1-0, με ένα γκολ που επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 91′ λεπτό! Αμέσως μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, οι ποδοσφαιριστές μπήκαν πανηγυρίζοντας στα αποδυτήρια όπου τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Κλείσιμο
Όταν πήγαν στα πράγματά τους για να πάρουν τα κινητά τους και να ενημερώσουν τους δικούς τους για το αποτέλεσμα του αγώνα, διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά! Στο διάστημα του ματς, που ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Κυριακής, άγνωστοι κατάφεραν να τρυπώσουν αθέατοι στα αποδυτήρια των γηπεδούχων και να αρπάξουν όλα τα κινητά! Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τον ή τους δράστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης