Λιβαδειά: Στο σιφόνι του νεροχύτη έκρυβε την ηρωίνη

Λιβαδειά: Στο σιφόνι του νεροχύτη έκρυβε την ηρωίνη

Εκεί έκρυβε εννέα συσκευασίες με 76,2 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», ενώ σε μια άλλη κρύπτη κάτω από τον νεροχύτη φύλαγε την ηλεκτρονική ζυγαριά του

Λιβαδειά: Στο σιφόνι του νεροχύτη έκρυβε την ηρωίνη
Αφού οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει πριν από ένα μήνα να ανακαλύψουν την κρύπτη της ηρωίνης μέσα στο κούφιο… προσκέφαλο του κρεβατιού ενός 42χρονου στη Λιβαδειά, το να εντοπίσουν την δεύτερη που χρησιμοποιούσε ο… αμετανόητος διακινητής ναρκωτικών ήταν παιχνιδάκι!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν σίγουροι ότι από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος ο δράστης, θα συνέχιζε το εμπόριο του θανάτου. Και βεβαιώθηκαν, όταν συνέλαβαν έναν 37χρονο και βρήκαν στην κατοχή του ένα «φιξάκι» ηρωίνης. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι την είχε προμηθευτεί από τον 42χρονο και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τη νέα σύλληψή του.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν έξω από το σπίτι του, όπου έγινε έρευνα και η «καβάντζα» του βρέθηκε σε αυτοσχέδια κρύπτη κάτω από το σιφόνι του νεροχύτη στο χώρο της κουζίνας! Εκεί έκρυβε εννέα συσκευασίες με 76,2 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», ενώ σε μια άλλη κρύπτη κάτω από τον νεροχύτη φύλαγε την ηλεκτρονική ζυγαριά του. Μάλιστα, μέσα σε 35 ημέρες που μεσολάβησαν από την προηγούμενη σύλληψή του, είχε προλάβει να βγάλει 3.030 ευρώ από την εμπορία ναρκωτικών τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο 42χρονος διακινητής συνελήφθη ξανά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. Είχε συλληφθεί και στις 10 Οκτωβρίου, όταν στο κούφιο προσκέφαλο του κρεβατιού του βρέθηκαν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με 144,8 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και άλλα 8,6 γραμμάρια ηρωίνης σε σκόνη, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια πλαστική θήκη και ένας γεμιστήρας πιστολιού με έξι φυσίγγια, τρία tablet και ένα laptop από ανταλλάγματα για την πώληση ηρωίνης. Όμως, είχε αφεθεί ελεύθερος!
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης