Πτολεμαΐδα: Αλβανός ο δράστης κλοπών σε μαγαζί και εκκλησία

Πτολεμαΐδα: Αλβανός ο δράστης κλοπών σε μαγαζί και εκκλησία

Είχε αρπάξει από το κατάστημα 1.000 ευρώ και αντικείμενα αξίας 500 ευρώ, ενώ από το φιλόπτωχο του Αγίου Γεωργίου Ασβεστόπετρας είχε κλέψει 500 ευρώ

Πτολεμαΐδα: Αλβανός ο δράστης κλοπών σε μαγαζί και εκκλησία
Λίγο πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια, εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2013 στο κατάστημα μιας 48χρονης εμπόρου στην περιοχή Ασβεστόπετρα της Πτολεμαΐδας και, από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν βρεθεί, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρήξει και μια εκκλησία!

Ο 26χρονος Αλβανός, που είχε αρπάξει από το κατάστημα μετρητά ύψους 1.000 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας 500 ευρώ, είχε εισβάλει το ίδιο χρονικό διάστημα και στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην ίδια κοινότητα και είχε ξαφρίσει το φιλόπτωχο ταμείο από το οποίο είχε κλέψει 500 ευρώ! Ο νεαρός αλλοδαπός δεν συνελήφθη μιας και τα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα. Σε βάρος του, όμως, σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας δικογραφία για κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

Κλείσιμο
*** Ανάλογη δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 21χρονου Αλβανού που προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Φιλιατών και τα ευρήματα του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας ότι στις 20 Μαΐου είχε διαρρήξει το σπίτι ενός 75χρονου στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών και είχε αρπάξει διάφορα οικιακά ηλεκτρικά είδη και ρούχα.

*** Ποινή φυλάκισης επτά ετών για κλοπή εκκρεμούσε σε βάρος ενός 33χρονου Αλβανού μετά από καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων. Ο φυγόποινος αλλοδαπός συνελήφθη στο Βασιλικό Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της  Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και κατηγορείται και για παράνομη είσοδο στη χώρα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης