Πάτρα: 15χρονα παιδιά έκλεβαν με τη μέθοδο της απασχόλησης

Πάτρα: 15χρονα παιδιά έκλεβαν με τη μέθοδο της απασχόλησης

Μια θηλυκή συμμορία χρησιμοποιούσε μια 15χρονη, ενώ ένας συνομήλικός της έκλεψε μια 82χρονη στην Κάτω Αχαΐα

Πάτρα: 15χρονα παιδιά έκλεβαν με τη μέθοδο της απασχόλησης
Μέλος «θηλυκής» συμμορίας... πορτοφολάδων που δρούσαν στην Πάτρα και ξάφριζαν ανυποψίαστους πεζούς με τη μέθοδο της απασχόλησης, ήταν ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας 15 χρόνων που συνελήφθη από αστυνομικούς. Άλλες τέσσερις γυναίκες συνεργοί της, όμως, κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν αναζητήσεις μόλις ειδοποιήθηκαν από μια 19χρονη κοπέλα ότι οι δράστιδες τράβηξαν την προσοχή της ενώ περπατούσε και άρπαξαν το πορτοφόλι της που περιείχε 300 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Από τις περιγραφές που έδωσε, εντοπίστηκε η 15χρονη που όμως δεν είχε πάνω της το κλεμμένο πορτοφόλι. Η ανήλικη «μακρυχέρα» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που της άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ αναζητούνται οι γονείς της που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία της.

Κλείσιμο
*** Σε μια συνοικία τσιγγάνων στην Κάτω Αχαΐα εντόπισαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος  τους δράστες της κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης από το σπίτι μιας 82χρονης στον Κάτω Αλισσό. Ο 62χρονος «δάσκαλος» και ο 15χρονος «μαθητής» του, που είχαν αρπάξει μία τσάντα με 100 ευρώ από το υπνοδωμάτιο της ηλικιωμένης και διέφυγαν με το όχημα του πρώτου, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης