Λάρισα: Έπιασαν τον διακινητή μαζί με «βαποράκια» και πελάτες

Λάρισα: Έπιασαν τον διακινητή μαζί με «βαποράκια» και πελάτες

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο σπίτι πέντε συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 220,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένας τρίφτης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη τρία κινητά και 675 ευρώ

Λάρισα: Έπιασαν τον διακινητή μαζί με «βαποράκια» και πελάτες
Με ένα σμπάρο... πέντε «τρυγόνια» έπιασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 35χρονου για τον οποίο είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι διακινεί σημαντικές ποσότητες χασίς στη Λάρισα! Μαζί του ήταν τα δυο «βαποράκια» του και δυο «πελάτες» που μόλις είχαν αγοράσει ναρκωτικά.

Πρώτος συνελήφθη ένας 19χρονος που, μόλις είδε τους αστυνομικούς, πέταξε στο δάπεδο του σπιτιού μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,6 γραμμαρίου την οποία είχε προμηθευτεί μαζί με έναν 21χρονο φίλο του, που και αυτός βρέθηκε με χειροπέδες όπως και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και οι δυο συνεργοί του, ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 25χρονος Αλβανός.

Κλείσιμο
Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο σπίτι πέντε συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 220,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένας τρίφτης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη τρία κινητά και 675 ευρώ. Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 35χρονου κατασχέθηκε και ένας κενός γεμιστήρας πιστολιού, ενώ στο σπίτι του 25χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν 23 λαθραία πακέτα τσιγάρων, άλλα δύο κινητά και 420 ευρώ. Οι πέντε δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης