Πλήθος κλοπών από πιτσιρικάδες σε Πύργο και Αγρίνιο

Πλήθος κλοπών από πιτσιρικάδες σε Πύργο και Αγρίνιο

Οι «άγουροι» κακοποιοί συνελήφθησαν και σε βάρος των γονιών τους ασκήθηκε δίωξη για την πλημμελή εποπτεία τους

Πλήθος κλοπών από πιτσιρικάδες σε Πύργο και Αγρίνιο
Τέλος στη δράση δυο διαφορετικών «διδύμων» πιτσιρικάδων που είχαν ρημάξει στις κλοπές τον Πύργο και το Αγρίνιο, έβαλαν οι αστυνομικές υπηρεσίες των περιοχών. Οι «άγουροι» κακοποιοί συνελήφθησαν και σε βάρος των γονιών τους ασκήθηκε δίωξη για την πλημμελή εποπτεία τους.

Στην περίπτωση του Πύργου, οι αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας για απανωτές διαρρήξεις σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα με λεία μικρά χρηματικά ποσά, οδήγησαν στη σύλληψη δυο ανήλικων τσιγγάνων ηλικίας 15 και 14 χρόνων. Μάλιστα οι πιτσιρικάδες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, είχαν «χτυπήσει» και την προηγούμενη ημέρα άλλα τρία αυτοκίνητα στην ίδια περιοχή!

Κλείσιμο
*** Στο Αγρίνιο εξιχνιάστηκαν μια σειρά από κλοπές, απόπειρες κλοπών και αρπαγές τσαντών που είχαν διαπράξει δύο άλλοι ανήλικοι τσιγγάνοι ηλικίας 16 και 15 χρόνων. Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων τους και η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης