Αιτωλοακαρνανία: Διαρρήκτες προκάλεσαν ζημιές σε δυο σπίτια στο Δοκίμι Αγρινίου

Αιτωλοακαρνανία: Διαρρήκτες προκάλεσαν ζημιές σε δυο σπίτια στο Δοκίμι Αγρινίου

Οι τρεις δράστες ηλικίας 27, 23 και 21 χρόνων προκάλεσαν ζημιές πολύ μεγαλύτερες από την αξία των κλοπιμαίων, καθώς κατέστρεψαν τόσο τις κεντρικές εισόδους των σπιτιών όσο και αρκετά έπιπλα!  - Οι φθορές που αναγκάστηκαν να επισκευάσουν ξεπερνούν συνολικά τα 1.880 ευρώ!

Αιτωλοακαρνανία: Διαρρήκτες προκάλεσαν ζημιές σε δυο σπίτια στο Δοκίμι Αγρινίου
«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν οι τρεις διαρρήκτες που χτύπησαν τουλάχιστον δυο σπίτια στην περιοχή Δοκίμι του Αγρινίου, στην προσπάθειά τους να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν, αλλά ακόμη και τα… ευτελούς αξίας διακοσμητικά αντικείμενα!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 27, 23 και 21 χρόνων προκάλεσαν ζημιές πολύ μεγαλύτερες από την αξία των κλοπιμαίων, καθώς κατέστρεψαν τόσο τις κεντρικές εισόδους των σπιτιών όσο και αρκετά έπιπλα! Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, οι φθορές που αναγκάστηκαν να επισκευάσουν ξεπερνούν συνολικά τα 1.880 ευρώ!

Κλείσιμο
Κι αυτό, ενώ από το σπίτι ενός 63χρονου, όπου τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, είχαν κλέψει μόνο ένα ραδιόφωνο και μερικά εργαλεία συνολικής αξίας 400 ευρώ! Αλλά και από το σπίτι ενός 60χρονου που είχαν διαρρήξει πριν από δυο εβδομάδες, είχαν αρπάξει όλα κι όλα ένα… διακοσμητικό καθιστικού και κάποια φωτιστικά συνολικής αξίας 200 ευρώ! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, αλλά ερευνάται αν είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης