Βόλος: Βρήκε τον μπελά του για να σώσει τη θεία του!

Βόλος: Βρήκε τον μπελά του για να σώσει τη θεία του!

Διαβάστε πως οι τρεις πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο αυτόφωρο μετά από τις μεταξύ τους μηνύσεις

Βόλος: Βρήκε τον μπελά του για να σώσει τη θεία του!
Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε ο οικογενειακός καυγάς μεταξύ ενός ζευγαριού στον Αλμυρό Μαγνησίας το βράδυ του Σαββάτου, στον οποίο βρέθηκε άθελά του μπλεγμένος και ο ανιψιός της γυναίκας, ο οποίος επιχείρησε να προστατέψει την θεία του.

Κατά τη διάρκεια του έντονου διαπληκτισμού τους, ο 74χρονος άνδρας απείλησε να σκοτώσει την 75χρονη σύζυγό του και εκείνη φοβήθηκε μην πραγματοποιήσει την απειλή του, καθώς γνώριζε ότι είχε στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο. Έτσι, το πήρε κρυφά και το έδωσε στον ανιψιό της για να το κρύψει. Αμέσως μετά, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον άντρα της για απειλή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα ο 74χρονος.

Κλείσιμο
Όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν το όπλο για να το κατάσχουν, διαπίστωσαν ότι το είχε ο ανιψιός και τον συνέλαβαν και αυτόν, καθώς δεν διέθετε άδεια κατοχής! Τελικά, συνελήφθη και η 75χρονη, την οποία ο σύζυγός της κατήγγειλε για ψευδή μήνυση! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις και στους τρεις και τους παρέπεμψε να δικαστούν σήμερα από το Αυτόφωρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης