Πάτρα: Χτύπησαν μαθητή μετά τον αγιασμό για να τον ληστέψουν!

Πάτρα: Χτύπησαν μαθητή μετά τον αγιασμό για να τον ληστέψουν!

Συνεπλάκη με τα μεγαλύτερα παιδιά, διέσωσε το κινητό του, αλλά τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Πάτρα: Χτύπησαν μαθητή μετά τον αγιασμό για να τον ληστέψουν!
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για έναν ανήλικο μαθητή στην περιοχή Κουκούλι της Πάτρας, καθώς, μόλις τελείωσε η τελετή του αγιασμού στο σχολείο του, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών «νταήδων» που τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν!

Το άτυχο παιδί δεν είχε καλά- καλά απομακρυνθεί από το σχολείο, όταν βρέθηκε περικυκλωμένος από άγνωστο αριθμό μεγαλύτερων παιδιών, τα οποία του ζήτησαν επιτακτικά να τους παραδώσει το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί του. Ο μαθητής αντιστάθηκε και συνεπλάκη με τους δράστες, που τα βρήκαν... σκούρα και το έβαλαν στα πόδια!

Κλείσιμο
Ο νεαρός κατάφερε να συγκρατήσει το κινητό του, όμως τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, κατήγγειλε την απόπειρα ληστείας στην Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης