Ηράκλειο: Η αστυνομία αναζητά ασυνείδητο οδηγό

Ηράκλειο: Η αστυνομία αναζητά ασυνείδητο οδηγό

Ο οδηγός χτύπησε και παρέσυρε ένα μοτοποδήλατο μικρού κυβισμού, στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα και την τίναξε στο οδόστρωμα, αλλά, αντί να σταματήσει για να  της προσφέρει βοήθεια, πάτησε γκάζι κι εξαφανίστηκε

Ηράκλειο: Η αστυνομία αναζητά ασυνείδητο οδηγό
«Χτενίζουν» το Ηράκλειο οι αστυνομικοί της Τροχαίας για να εντοπίσουν ένα ασημί Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Hundai και τον οδηγό του, που προκάλεσε μέρα- μεσημέρι σοβαρό τροχαίο ατύχημα σε κεντρική διασταύρωση της πόλης και εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του.

Ο ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και παρέσυρε ένα μοτοποδήλατο μικρού κυβισμού στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα και την τίναξε στο οδόστρωμα στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Έβανς αλλά, αντί να σταματήσει για να  της προσφέρει βοήθεια, πάτησε γκάζι και έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κλείσιμο
Ωστόσο, οι καταστηματάρχες της περιοχής κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και οι αστυνομικοί το αναζητούν παντού. Η οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και παρέμεινε για να της παρασχεθούν οι απαραίτητες βοήθειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης