Πάτρα: Μετέφεραν 15 κιλά χασίς και μπισκότα με ναρκωτικά!

Πάτρα: Μετέφεραν 15 κιλά χασίς και μπισκότα με ναρκωτικά!

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 38 χρόνων έπεσαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε. στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της κοινότητας Αρετή Ηλείας

Πάτρα: Μετέφεραν 15 κιλά χασίς και μπισκότα με ναρκωτικά!
Οι τρεις συσκευασίες μπισκότων βάρους ενός κιλού και 315 γραμμαρίων που είχαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους δυο Αλβανοί, είχαν παράξενη… μυρωδιά! Και δεν βρίσκονταν μόνα τους εκεί, αλλά είχαν «παρέα» πάνω από 15 κιλά χασίς!

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 38 χρόνων έπεσαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε. στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της κοινότητας Αρετή Ηλείας. 

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί που άνοιξαν το χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, βρήκαν μέσα 15 συσκευασίες με συνολικά 15 κιλά και 365 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τα μπισκότα που ήταν εμποτισμένα με άγνωστη χημική ουσία και γι’ αυτό εστάλησαν για ανάλυση.

Ο 42χρονος ομολόγησε ότι εισήγαγε τα ναρκωτικά στη χώρα την περασμένη Κυριακή, περνώντας πεζός από αφύλακτα σημεία της ελληνοαλβανικής μεθορίου. 

Μαζί του ήταν ένας ακόμη ομοεθνής του που αναζητείται και σκοπός τους ήταν να τα μεταφέρουν στη Ζάκυνθο όπου θα τα διακινούσαν και θα τους απέφεραν πάνω από 38.000 ευρώ! Οι δυο συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης