«Κυνηγός» μετάλλων άδειασε αποθήκη στην Κέρκυρα

«Κυνηγός» μετάλλων άδειασε αποθήκη στην Κέρκυρα

Ο 59χρονος δράστης είχε «σηκώσει» μεταλλικά αντικείμενα αξίας 3.500 ευρώ – Δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα τα κλοπιμαία 

«Κυνηγός» μετάλλων άδειασε αποθήκη στην Κέρκυρα
Αναγνώρισαν τον «κυνηγό» μετάλλων που άρπαξε πανάκριβα μεταλλικά αντικείμενα από την αποθήκη ενός 67χρονου στην περιοχή των Εσπερίων της Κέρκυρας οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, όμως δεν έχουν εντοπίσει τα κλοπιμαία.

Ο 59χρονος δράστης είχε διαρρήξει την αποθήκη την προηγούμενη Πέμπτη και είχε «σηκώσει» μεταλλικά αντικείμενα αξίας 3.500 ευρώ. Αν και ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, ούτε ο ίδιος βρέθηκε ούτε η λεία του που προφανώς πούλησε σε κάποια μάντρα ανακύκλωσης. Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας.

Κλείσιμο
*** Τρεις επιχειρήσεις διέρρηξε μέσα σε λίγες ώρες στη Σύρο ένας 35χρονος και άρπαξε χρήματα και διάφορα εργαλεία, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του όταν συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

*** Μέσα σε λίγες ώρες συνελήφθη ο δράστης της διάρρηξης σε ένα σπίτι στην Ζάκυνθο, από το οποίο έλαβε φτερά ένας φορητός υπολογιστής. Ο 33χρονος Αλβανός ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αλυκών, εντοπίστηκε από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης