Άρπαξαν τα υπάρχοντα εμπόρου λαϊκής και τα πούλησαν

Άρπαξαν τα υπάρχοντα εμπόρου λαϊκής και τα πούλησαν

Οι δράστες ηλικίας 19 και 20 χρόνων παραβίασαν στις 5 Μαΐου την αποθήκη του άτυχου εμπόρου 

Άρπαξαν τα υπάρχοντα εμπόρου λαϊκής και τα πούλησαν
Ό,τι είχε και δεν είχε ένας 63χρονος έμπορος λαϊκών αγορών, του το άρπαξαν μέσα από την αποθήκη του σε περιοχή της Ημαθίας δύο νεαρά αδέλφια τα οποία πούλησαν ό,τι μεταλλικό βρήκαν σε μια μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων και κράτησαν τα υπόλοιπα αναζητώντας αγοραστές!

Οι δράστες ηλικίας 19 και 20 χρόνων παραβίασαν στις 5 Μαΐου την αποθήκη του άτυχου εμπόρου και πήραν από τους μεταλλικούς πάγκους και τις πλαστικές κλούβες για τα προϊόντα ως τα εμπορεύματα του 63χρονου, ακόμη και τα... ρούχα που χρησιμοποιούσε! Από τα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ αντικείμενα και προϊόντα, πούλησαν στον 49χρονο ιδιοκτήτη και τον 32χρονο υπάλληλο της επιχείρησης τους πάγκους.

Κλείσιμο
Εκεί τα βρήκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πλατέος και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βέροιας άσκησε δίωξη στον επιχειρηματία και τον υπάλληλό του για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ τα δυο αδέλφια κατηγορούνται και για κλοπή και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές. Όλοι, πάντως, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης