Λαφαζάνης κατά Economist: Η απαξιωτική κατεύθυνση που ακολουθεί η ιμπεριαλιστική Δύση

Λαφαζάνης κατά Economist: Η απαξιωτική κατεύθυνση που ακολουθεί η ιμπεριαλιστική Δύση

«Ας τους φοβίσουμε λοιπόν!!!», αναφέρει άρθρο του  Iskra

Λαφαζάνης κατά Economist: Η απαξιωτική κατεύθυνση που ακολουθεί η ιμπεριαλιστική Δύση
Δημοσίευμα του  Εconomist σχολιάζει με αρκετά επίκριτικό τρόπο το  Iskra, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σχετικά με  τα αποτελέσματα της επίσκεψης ελληνικής κυβερνητικής αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Αλ. Τσίπρα στη Μόσχα.  Το άρθρο υπογραμμίζει ότι ο Τσίπρας γύρισε με άδεια χέρια. 

Όπως σχολιάζει, το “το δημοσίευμα αυτό είναι πολύ χαρακτηριστικό της απαξιωτικής κατεύθυνσης που ακολουθεί ηιμπεριαλιστική Δύση σε σχέση με την ελληνική επίσκεψη στη Μόσχα. Δυστυχώς την ίδια κατεύθυνση απαξίωσης, υποβάθμισης και διαστρέβλωσης ακολουθούν τα περισσότερα από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αλλά ‘’απρόσμενα’’ και αρκετοί αριστεροί δημοσιογράφοι μαζί και το ΚΚΕ! Σύμπτωση και μόνο; H απάντηση στους αναγνώστες”.

Κλείσιμο
Προσθέτει ότι “δεν είναι καθόλου τυχαία ότι τα δημοσιεύματα αυτά παρακάμπτουν, ανάμεσα στα άλλα, το θέμα της συμφωνίας για τον αγωγό, τα μεγάλα ωφελήματα της χώρας καθώς και την άμεση χρηματοδότησητου ελληνικού δημοσίου (προκαταβολή) ύψους περίπου 5 δις. Ευρώ!
“Το πιο αξιοπερίεργο, όμως, είναι ότι οι ιμπεριαλιστικοί κύκλοι της Δύσης, όχι τυχαία στραμμένοι στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ φτάνουν στο σημείο να αποδώσουν το ταξίδι στη Μόσχα σε μια απόπειρα της ηγεσίας του κυβερνητικού κόμματος να δώσει εξετάσεις στην ‘’Αριστερή Πλατφόρμα’’. Για άλλη μια φορά οι κύκλοι αυτοί προδίδονται και φανερώνουν ότι ο εφιάλτης τους είναι μια πιο ριζοσπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης. Ας τους φοβίσουμε λοιπόν!!!”, καταλήγει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης