Κως: Συνελήφθη 27χρονος με ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια

Κως: Συνελήφθη 27χρονος με ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του κρυμμένες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 13,15 γρ. ηρωίνης, τρία ναρκωτικά χάπια και μια ζυγαριά ακριβείας

Κως: Συνελήφθη 27χρονος με ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια
Οι πληροφορίες που είχαν δεχθεί οι άνδρες της Ασφαλείας για ένα νεαρό ο οποίος διακινούσε ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών και χαπιών σε χρήστες σε όλη την Κω, επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια της ξαφνικής έρευνας που έκαναν στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 13,15 γραμμάρια ηρωίνης, τρία ναρκωτικά χάπια και μια ζυγαριά ακριβείας και συνέλαβαν τον 27χρονο Έλληνα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Κλείσιμο
*** Ένας 36χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στην Πάτρα, όπου έκαναν έρευνα αστυνομικοί της Ασφάλειας και βρήκαν στην κατοχή του τρεις συσκευασίες οι οποίες είχαν μέσα 102,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, έναν τρίφτη κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και πολλά άδεια νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης