Συλλήψεις για κλοπές σε όλη τη χώρα

Συλλήψεις για κλοπές σε όλη τη χώρα

Με τη μέθοδο της απασχόλησης άρπαξε 250 ευρώ από το σπίτι μιας 70χρονης στα Ασπρόγεια Αμυνταίου ένας 23χρονος Έλληνας στις 19 Ιανουαρίου 

Συλλήψεις για κλοπές σε όλη τη χώρα
Από το παράθυρο που παραβίασαν τρύπωσαν στη μονοκατοικία μιας 81χρονης γυναίκας στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας τρεις τσιγγάνοι χωρίς να τους αντιληφθεί η ιδιοκτήτρια που βρισκόταν μέσα και, αφού έψαξαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν 200 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Η διάρρηξη έγινε το πρωί της Κυριακής, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας την εξιχνίασαν άμεσα. Τα στοιχεία των δραστών ηλικίας 28, 24 και 17 χρόνων ταυτοποιήθηκαν κι έτσι εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Όμως, τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Κλείσιμο
*** Ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε τρεις Έλληνες ηλικίας 31, 35 και 36 χρόνων που εντοπίστηκαν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο Ηράκλειο, αποκάλυψε ότι νωρίτερα είχαν διαρρήξει το φορτηγάκι ενός 32χρονου και είχαν κλέψει μία τσάντα η οποία περιείχε μια φωτογραφική μηχανή με τα παρελκόμενα της, ένα ζευγάρι γυαλιά και διάφορα έγγραφα. Όλα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Ένα καφενείο διέρρηξε στη Σπάρτη ένας 18χρονος... «θεριακλής» και, εκτός από τα χρήματα και ένα κινητό που άρπαξε από το εσωτερικό του, έκλεψε δεκάδες πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού! Όμως, εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από άνδρες της Ασφαλείας, συνελήφθη και μέρος από τα κλεμμένα προϊόντα βρέθηκε στην κατοχή του.

*** Με τη μέθοδο της απασχόλησης άρπαξε 250 ευρώ από το σπίτι μιας 70χρονης στα Ασπρόγεια Αμυνταίου ένας 23χρονος Έλληνας στις 19 Ιανουαρίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης