Νεαρή διέρρηξε τρία σπίτια ηλικιωμένων στη Λάρισα

Νεαρή διέρρηξε τρία σπίτια ηλικιωμένων στη Λάρισα

Η 20χρονη δράστιδα είχε πάνω της διάφορα κοσμήματα, τα οποία αποκαλύφθηκε ότι προέρχονταν από άλλες δυο κλοπές σε σπίτια

Νεαρή διέρρηξε τρία σπίτια ηλικιωμένων στη Λάρισα
Τρίτη και... φαρμακερή ήταν η απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι μιας ηλικιωμένης για μια νεαρή «ποντικίνα» που δρούσε στη Λάρισα! Η 75χρονη γυναίκα την πήρε είδηση και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να σπεύσουν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που την συνέλαβαν πριν ακόμη προλάβει να βγει στο δρόμο.

Η 20χρονη δράστιδα είχε πάνω της διάφορα κοσμήματα, τα οποία αποκαλύφθηκε ότι προέρχονταν από άλλες δυο κλοπές σε σπίτια ηλικιωμένων γυναικών που είχε διαπράξει λίγο νωρίτερα και αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριές τους. Η Ασφάλεια που παρέλαβε τη νεαρή δράστιδα ερευνά αν έχει «χτυπήσει» και άλλα σπίτια και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για διακεκριμένες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Άλλη μια τσιγγάνα με... μακριά χέρια συνελήφθη στο Αγρίνιο, όταν κατάφερε να αρπάξει 350 ευρώ από το σακάκι ενός 59χρονου. Το θύμα ενημέρωσε για την κλοπή αστυνομικούς της Ασφαλείας που ταυτοποίησαν την δράστιδα, η οποία εντοπίστηκε στην πόλη, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενη για κλοπή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης