Ληστεία με μαχαίρι σε βενζινάδικο στα Ιωάννινα

Ληστεία με μαχαίρι σε βενζινάδικο στα Ιωάννινα

Ο 31χρονος υπάλληλος πρατηρίου δεν κατάλαβε πώς βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του ο άγνωστος άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και τον ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού ζητώντας του τις εισπράξεις

Ληστεία με μαχαίρι σε βενζινάδικο στα Ιωάννινα
Ο ένας κρατούσε τη μάνικα και ο άλλος... μαχαίρι! Κάπως έτσι έγινε η ληστεία σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ελεούσα Ιωαννίνων, τα ξημερώματα της Τρίτης, με τον οπλισμένο δράστη να μην έχει εντοπιστεί ακόμη και οι έρευνες για την ταυτοποίησή του να συνεχίζονται.

Ο 31χρονος υπάλληλος πρατηρίου δεν κατάλαβε πώς βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του ο άγνωστος άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και τον ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού ζητώντας του τις εισπράξεις. Μην τολμώντας να αντιδράσει, ο νεαρός του έδωσε 555 ευρώ, τα οποία ο ληστής άρπαξε και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κλείσιμο
Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει  τον κακοποιό ο οποίος είχε γίνει άφαντος. Την έρευνα για τη σύλληψή του, που  βρίσκεται σε εξέλιξη, ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης