Ξήλωσαν εκατοντάδες μέτρα νάιλον από θερμοκήπια

Ξήλωσαν εκατοντάδες μέτρα νάιλον από θερμοκήπια

Ο παραγωγός, που είναι ιδιοκτήτης έκτασης 30 στρεμμάτων δίπλα στη νέα εθνική οδό Πατρών -Πύργου, δεν πίστευε στα μάτια του όταν βρήκε «γυμνά» τα θερμοκήπια

Ξήλωσαν εκατοντάδες μέτρα νάιλον από θερμοκήπια
Τεράστια οικονομική ζημιά προκάλεσαν σε έναν αγρότη από την περιοχή του Λάππα Αχαΐας άγνωστοι, οι οποίοι ξήλωσαν από τα θερμοκήπιά του τα... νάιλον που τα προστάτευαν! Το αποτέλεσμα ήταν να «καεί» η καλλιέργειά του και να αναγκαστεί να... επικηρύξει τους δράστες με 10.000 ευρώ.

Ο παραγωγός, που είναι ιδιοκτήτης έκτασης 30 στρεμμάτων δίπλα στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου, δεν πίστευε στα μάτια του όταν βρήκε «γυμνά» τα θερμοκήπια με την βιολογική καλλιέργεια πατάτας σε έκταση περίπου οκτώ στρεμμάτων! Μόλις πλησίασε, διαπίστωσε ότι ο πρωινός παγετός είχε καταστρέψει ολοκληρωτικά όλη την παραγωγή που είχε μείνει εκτεθειμένη.

Κλείσιμο
Όπως υποστηρίζει, η ζημιά από την καταστροφή της καλλιέργειας ξεπερνά τα 50.000 ευρώ, ενώ 15.000 ευρώ είναι η αξία των νάιλον που εκλάπησαν. Γι' αυτό προσφέρει αμοιβή σε όποιον του δώσει πληροφορίες σχετικά με τους δράστες, τους οποίους αναζητούν και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κάτω Αχαΐας μετά την μήνυση που υπέβαλε κατ' αγνώστων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης