Ερασιτέχνης οπλουργός αναγόμωνε φυσίγγια με σκάγια!

Ερασιτέχνης οπλουργός αναγόμωνε φυσίγγια με σκάγια!

Είχε «βουίξει» όλη η Μεσσηνία για την παράπλευρη δραστηριότητα ενός 65χρονου που είχε στήσει ολόκληρο… οπλουργείο στο σπίτι του

Ερασιτέχνης οπλουργός αναγόμωνε φυσίγγια με σκάγια!
Είχε «βουίξει» όλη η Μεσσηνία για την παράπλευρη δραστηριότητα ενός 65χρονου που είχε στήσει ολόκληρο… οπλουργείο στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του δήμου Οιχαλίας και ξαναγέμιζε με μπαρούτι και σκάγια τα κενά φυσίγγια!

Οι φήμες έφτασαν ως τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Καλαμάτας, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση στο σπίτι του υπόπτου και, κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούσε. Μεταξύ αυτών, ήταν δύο μεταλλικές συσκευές για την εξαγωγή και εισαγωγή καψυλλίων στα φυσίγγια και άλλη μία για την αναγόμωσή τους!

Κλείσιμο
Ο 65χρονος, που είχε ακόμη αποθηκευμένες σακούλες με σκάγια συνολικού βάρους ενός κιλού και 300 γραμμαρίων, 390 κενά φυσίγγια και 560 γραμμάρια πυρίτιδας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να βρουν και τους… πελάτες του αυτόκλητου οπλουργού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης